logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

DANINA IGRALNICA

13.04.2024
Dana Štrucelj, dolgoletna vzgojiteljica, s srcem posvečena skupini dojenčkov in malčkov, vas vabi v Danino Igralnico v Mladinskem centru Gornja Radgona. Tam bodo vaši najmlajši imeli priložnost za igro, raziskovanje in učenje v spodbudnem okolju, ki razvija njihove socialne, razvojne in motorične sposobnosti. Dana bo skupaj z gosti nudila podporo in motivacijo ter ustvarila prostor, kjer bodo malčki opazovali in se učili drug od drugega.

Starši bodo imeli priložnost srečati in spoznati druge starše v podobni življenjski fazi. Skozi izmenjavo izkušenj, znanj, dvomov, nasvetov in rešitev bodo gradili prijateljske vezi in našli podporno mrežo brez obsojanj. V Danini Igralnici so vrednote deljenja, sprejemanja, povezovanja, spoštovanja, sreče, svobode in ljubezni osrednje.

Druženje bo potekalo predvidoma vsako tretjo soboto v mesecu ob 16. uri v Mladinskem centru Gornja Radgona. Udeležba je brezplačna, a zaradi lažje organizacije so zaželene predhodne prijave na info@mcgr.si.

Pridružite se tej skupnosti, ki neguje ljubezen do otrok, skupnost in medsebojnega sodelovanja.

Dana Štrucelj lahko sledite tudi na njenem Facebook profilu: Dana Štrucelj

Več informacij o dogodku in Mladinskem centru Gornja Radgona najdete na Facebook strani Likovnega društva Gornja Radgona.
DANINA IGRALNICA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih